TraficTriplu.ro
Director Web Gratuit
Acasa Adaugare Sponsori Contact

Sindicatul Administraţiei Publice "FORŢA LEGII"

URL: http://www.fortalegii.ro
Descriere:

Alte site-uri similare:

Achizitii Publice

Licitatii Publice si achizitii publice. Discuta totul despre licitatii si si achizitii publice. Afla despre autoritati contractante si cum poti participa si tu la procesul de achizitii publice.

Licitatii Achizitii Publice

Licitatii Achizitii Publice din Romania. Zilni structurat prin e-mail.

Solutii software pentru unitati bugetare, institutii publice

NicSoft are ca domeniu principal de activitate dezvoltarea de solutii informatice de ultima generatie destinate in principal unitatilor bugetare si agentilor economici. Contabilitate bugetara, ALOP, buget, mijloace fixe, gestiune bugetara, salarii bugetari, impozite si taxe... Activitatea noastra cea mai importanta se axeaza pe sectorul bugetar. Oferim solutii software specializate pentru institutii bugetare(consilii judetene, primarii, scoli, spitale, directii judetene si generale, agentii judetene si nationale...). Programele sunt conforme cu legile in vigoare, ele functioneaza independent dar si legate intr-un sistem informatic complet, utilizarea lor nu necesita cunostinte de informatica.

Organizare evenimente

Mark'Makers: agentie dedicata organizarii de evenimente. Oferim solutii din cele mai diverse, de la organizare seminarii si conferinte pana la campanii de relatii publice si productie publicitara.

Produse Bio

Produse de o inalta calitate, atestate prin teste facute publice in tarile de provenienta, din categoriile: make-up bio, cosmetice bio, igiena corporala si ingrijirea locuintei !