TraficTriplu.ro
Director Web Gratuit
Acasa Adaugare Sponsori Contact

Cursuri resurse umane

URL: http://www.serviciiconsultanta.ro
Descriere:

Alte site-uri similare:

Servicii de consultanta de resurse umane si recrutare - MarketPlusHR

MarketPlusHR aduce un plus serviciilor de recrutare de resurse umane din Romania inca din anul 1994. Cu o experienta de 14 ani in consultanta de resurse umane, recrutare, selectie si training, MarketPlusHR si-a modelat constant serviciile si strategia, in asa fel incat sa ofere solutii complete companiilor romanesti sau multinationale.

Firma Resurse Umane

ESPRIT CONSULTING este o companie de consultanta in resurse umane care crede in jocul de echipa. Pe o piata libera exista mii si milioane de persoane si firme care concureaza pentru a fi cel mai bun, fiecare laudandu-si meritele in fata adversarilor. Dar cand vine vorba de a determina nivelul fiecaruia pe o scara a valorilor, totul se rezuma la doua lucruri: calitatea servicilor oferite pentru firme si calitatea personala pentru indivizi. Sustinand valori precum organizarea manageriala, dezvoltarea personala sau formarea continua, Esprit Consulting se dovedeste a fi solutia ideala pentru orice companie sau individ dornic sa fie cel mai bun de pe piata, intrucat ceea ce ne intereseaza pe noi in mod deosebit este cresterea calitatii fiecaruia.

Cursuri limba engelza

Centrul Lingua Franca, specializat in programe de training de limba engleza pentru afaceri, ofera cursuri de limbi straine pentru domenii din business precum finante, resurse umane, juridic, publicitate, vanzari, dar si cursuri de limba franceza, limba germana, limba spaniola, limba italiana, limba romana pentru straini ( romanian for foreigners / romanian for expats ).

Cursuri de perfectionare

Evrika Group este un centru de perfectionare profesionala ce realizeaza cursuri in diverse domenii de activitate avizate de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

Cursuri de dans

Cursuri de dans la Let's Dance . Vrei sa inveti valsul miresei, vals vienez, dansuri de societate, salsa, tango, dans sportiv ? Noi te putem ajuta cu lectii de dans. Pentru cursuri de dans intra pe www.letsdance.ro !