TraficTriplu.ro
Director Web Gratuit
Acasa Adaugare Sponsori Contact

Job CV

URL: http://jobs.interactiuni.ro
Descriere:

Alte site-uri similare:

Premier Job - locuri de munca in Romania, angajari, oferte, anunturi

Locuri de munca in Romania, avem CV-uri testate de profesionisti.

Model de CV

Articole de cariera, evenimente, modele de CV, sugestii, tips & tricks. Afla de pe model-de-cv care este drumul cel mai scurt catre locul de munca visat si cum il poti obtine!

Locuri de munca in tara si strainatate

SuperJoburi - Locuri de munca in tara si strainatate, cereri si oferte de munca, mii de anunturi gratuite. Angajatorii pot publica un numar nelimitat de anunturi fara inregistrare. Portal pentru toti cei care isi doresc un super job in cel mai scurt timp

Organizarea activitatii de jocuri de noroc.

Societatea comerciala DALIA CV SRL a fost infiintata in anul 1993 si are ca obiect principal de activitate organizarea activitatii de jocuri de noroc.In momentul de fata oferim atat spre vanzare cat si spre inchiriere o gama larga de aparate tip POKER, CARCASE NOI si SECOND,componente si programe precum AMATIC, EAC 2, GAMINATOR, ADMIRAL HOT SPOT etc la preturi MINIME.Vizitati cu incredere site-ul nostru pentru mai multe detalii.

Curriculum vitae

Singurul site ce tine evidenta celor mai activi angajati,sau persoane dornice de a se angaja. Cea mai mare baza de date de cv-uri actualizate gata oricand sa fie preluate de companiile de recrutare.Un serviciu gratuit.