TraficTriplu.ro
Director Web Gratuit
Acasa Adaugare Sponsori Contact

Compania Hai-Hui

URL: http://www.companiahaihui.ro
Descriere:

Alte site-uri similare:

Demolari. Excavatii

Tehnitech Utilaje Com este pe piata constructiilor inca din 2001. Serviciile noastre includ: realizarea lucrarilor de demolari, excavatii, umpluturi, terasamente, foraje pentru fundatii speciale. Din anul 2005, societatea a implementat si mentine un sistem de management al calitatii conform conditiilor din standardul SR EN VISO 9001:2001. Serviciile si bunurile oferite de compania noastra se ridica la cele mai inalte standarde calitative fiind certificate de IQnet si SRAC. Tehnitech Utilaje Com este recunoscuta pentru rapiditatea si eficienta in executarea tuturor lucrarilor, precum si pentru profesionalismul, corectitudinea si sinceritatea fata de clientii companiei.

Romania rent a car

Alegeti serviciile noastre de rent a car Ploiesti si va punem la dispozitie o gama variata de masini de inchiriat Ploiesti, adaptata nevoilor dumneavoastra.Oferta noastra pentru inchirieri masini Ploiesti sau in oricare alta locatie dorita de dumneavoastra, este de nerefuzat, avand cel mai bun raport pret - calitate. Va asteptam sa va convingeti alegand compania noastra de rent a car!

Inchiriaza masina potrivita

Va stam la dispozitie oricand pentru a va oferi servicii de calitate si prompte in momentul in care doriti sa inchiriati o masina de la inchirieri masini Bucuresti.Masinile inchiriate de la compania noastra,va ofera mobilitate,siguranta si confort.Masini de inchiriat Bucuresti nu au marcaje sau inscriptii specifice serviciului de inchirieri auto Bucuresti.Va oferim serviciile noastre de inchirieri masini Bucuresti impreuna cu un pachet extra de servicii gratuite valabile pentru masini de inchiriat Bucuresti.

Solutii hardware si software profesionale

Compania ASESOFT SMART creaza si implementeaza solutii hardware si software profesionale destinate informarii, promovarii, gestionarii si optimizarii fluxurilor de clienti din cadrul institutiilor, bancilor, companiilor de turism , aeroporturilor, show-room-urilor auto, clinicilor medicale, etc. Infochioscurile denumite SMART TOUCH pot fi customizate din toate punctele de vedere si se recomanda prin insusi numele de prestigiu al clientilor nostri, care au gasit in ASESOFT SMART un partener de afaceri de incredere.

Webvertise Webdesign Romania

Webvertise face web design eficient. Compania Webvertise Web design Romania a contribuit pana acum ca peste 100 de firme sa-si dezvolte afacerea pe Internet. Contactati-ne pentru detalii.