TraficTriplu.ro
Director Web Gratuit
Acasa Adaugare Sponsori Contact

Solutii financiare profesionale

URL: http://www.avantis-romania.ro
Descriere:

Alte site-uri similare:

Solutii hardware si software profesionale

Compania ASESOFT SMART creaza si implementeaza solutii hardware si software profesionale destinate informarii, promovarii, gestionarii si optimizarii fluxurilor de clienti din cadrul institutiilor, bancilor, companiilor de turism , aeroporturilor, show-room-urilor auto, clinicilor medicale, etc. Infochioscurile denumite SMART TOUCH pot fi customizate din toate punctele de vedere si se recomanda prin insusi numele de prestigiu al clientilor nostri, care au gasit in ASESOFT SMART un partener de afaceri de incredere.

AMRO ELECTRIC - Solutii audio complete, sonorizari profesionale

Ofera solutii profesionale de sonorizare, conferinta, traducere simultana, vot electronic si o gama variata de echipamente audio si accesorii pentru multiple aplicatii: sonorizari de sali de conferinta, consilii, universitati, centre comerciale, cinematografe, biserici.

Vitalife - Solutii Herbalife pt. controlul greutatii

Solutii profesionale si programe Herbalife pentru controlul greutatii. Ingrasare, mentinere, slabire sanatoasa cu Herbalife. Diete eficiente. Consultatii si evaluari de nutritie gratuite.Oportunitate de afacere. Beneficiaza de calitatea Herbalife

Solutii monitorizare GPS-GSM

Solutii software si hardware de monitorizare persoane si autovehicule prin dispozitive profesionale dedicate GPS GSM. Vizualizarea locatiei in timp real prin intermediul unei interfate web prietenoase utilizand hartile virtuale Google si Bing.

Solutii profesionale de climatizare exterioara

MIST Project este specializata in racirea teraselor, umidificarea si imbunatatirea aspectului vizual al gradinilor / piscinelor folosind sisteme de inalta presiune bazate numai pe apa.