TraficTriplu.ro
Director Web Gratuit
Acasa Adaugare Sponsori Contact

Cursuri Java, CCNA, UNIX/Linux acreditate CISCO

URL: http://www.telacad.ro
Descriere:

Alte site-uri similare:

Organizator cursuri acreditate

DOCTUS SRL din Sibiu este organizator de cursuri acreditate: Curs germana, Curs engleza, Curs franceza, Curs spaniola, Curs romana (ca limba straina), Curs operator calculatoare, Curs formator, Cursuri acreditate EMC, Cursuri igiena, Traininguri - soft skills

Cisco parts

Vanzari echipamente Cisco la cel mai bun pret din Romania. Cumpara acum routere, switchuri, echipamente VoIP, wireless, firewall si accesorii la cel mai mic pret.

Cursuri de perfectionare

Evrika Group este un centru de perfectionare profesionala ce realizeaza cursuri in diverse domenii de activitate avizate de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

Cursuri resurse umane

Servicii consultanta resurse umane, inspector personal pentru societati comerciale, cursuri inspector resurse umane, interpretare si aplicare a legislatiei in domeniul muncii, salarizarii si contributiilor sociale.

Cursuri de dans

Cursuri de dans la Let's Dance . Vrei sa inveti valsul miresei, vals vienez, dansuri de societate, salsa, tango, dans sportiv ? Noi te putem ajuta cu lectii de dans. Pentru cursuri de dans intra pe www.letsdance.ro !