TraficTriplu.ro
Director Web Gratuit
Acasa Adaugare Sponsori Contact

Direct Sales Management

URL: http://www.dsm.ro
Descriere:

Alte site-uri similare:

Servicii de arhivare si management de documente

Servicii de arhivare electronica (procesare electronica si management de documente), solutii complete de Direct Mailing (toate formele de promovare si

"Consilierul Management financiar"

274 de solutii de management financiar: elimina riscul in afaceri : previziuni financiare realiste : investitii sigure : prag ridicat de rentabilitate.

LeasePlan - partener management flota

LeasePlan - partener management flota http://www.leaseplan.ro Doriti sa reduceti costurile de administrare a flotei auto? Aveti nevoie de rapoarte detaliate privind structura flotei, statistici pe autovehicul si pe conducator auto? www.leaseplan.ro Convingeti-va ca its easier to leaseplan!

Prestige Management consultanta si audit pentru ISO

Prestige Management ofera servicii de consultanta si audit in vederea cerificarii conforma cu standardele:ISO 9001, ISO 22000-HACCP, ISO 27001, ISO 14001, OHSAS 18001. Suntem o organizatie cu o reputatie spre excelenta in domeniul consultantei pe plan national ce va poate asigura suportul de care aveti nevoie pentru ca firma dumneavoastra sa obtina certificarea ISO intr- un timp cit mai scurt si rentabil financiar posibil.tel.:0766273271,fax : 0268546198. www.isoprestige.ro

Gessa Interprice Management

GESSA INTERPRICE MANAGEMENT este o societate specializata in servicii de consultanta business start-up si management avand un colectiv format din practicieni in domeniile cele mai importante ce privesc inceperea si dezvoltarea unei afaceri. Expertiza noastra se bazeaza pe o practica rezultata dintr-o activitate indelungata a colectivului nostru in mediul de afaceri romanesc.