TraficTriplu.ro
Director Web Gratuit
Acasa Adaugare Sponsori Contact

Organizare evenimente

URL: http://www.dolcegroup.ro
Descriere:

Alte site-uri similare:

Organizare evenimente

Servicii organizare evenimente in bucuresti, organizare evenimente si petreceri corporate si consultanta completa in acest domeniu.

Top Evenimente

Agentie full service de organizare evenimente si magazin online ce comercializeaza marturii, cocarde, aranjamente florale, pahare miri, servicii video-foto, torturi festive, si alte accesorii necesare pentru nunta, botez, petreceri private, petreceri corporate sau aniversari. Oferim consliere gratuita la domiciliul clientului precum si garantia organizarii unei petreceri de neuitat.

Organizare evenimente de orice fel

Nunti, botezuri, petreceri, concerte, lansari. Sonorizari, DJ, karaoke, lumini, lasere, foto, filmari si video-proiectii. Preturi incepand de la 150 Euro. Profesionalism maxim.

EventAG - Agentie Organizare evenimente

EventAG este o agentie specializata in organizarea oricarui tip de evenimente, atat private (nunti, botezuri, aniversari, petreceri tematice si de sarbatori), cat si corporate (petreceri tematice si de sarbatori, cocktail-uri, team-buildinguri). Agentia noastra este o agentie full-service ce ofera solutia perfecta pentru fiecare client in parte.

Organizare evenimente

Mark'Makers: agentie dedicata organizarii de evenimente. Oferim solutii din cele mai diverse, de la organizare seminarii si conferinte pana la campanii de relatii publice si productie publicitara.