TraficTriplu.ro
Director Web Gratuit
Acasa Adaugare Sponsori Contact

Manastirea Frumoasa (Basarabia)

URL: http://www.frumoasa.md
Descriere:

Alte site-uri similare:

Manastirea de la Sireti “Sfintul Mare Mucenic Iacov Persul”

Manastirea ortodoxa de la Sireti “Sfintul Mare Mucenic Iacov Persul”

Manastirea Sf. Ioan Botezatorul - Lipnita

Un site realizat in intregime de maicile unei mici manastiri ortodoxe, care se doreste un sprijin si un ajutor sufletesc pentru toti cei care au nevoie, un nou mod prin care monahismul slujeste semenilor. Cuprinde articole originale scrise de maici - poezii, eseuri, invataturi, precum si traduceri inedite, forumul "Punte de lumina intre suflete" mediat de maici, istoricul manastirii si un album foto care arata in imagini cum se naste o manastire.

Cabana Dacilor

Situata la 5 km de statiunea Belis, intr-o frumoasa padure de brad si mesteacan, in localitatea Calatele Padure, zona va ofera linistea si solitudinea unui adevarat concediu la munte. Cabana este formata dintr-un living cu tv, bucatarie complet echipata, 2 bai cu dus, 2 dormitoare, 1 hol -dormitor, terasa, balcoane, gradita, gratar, foisor, loc parcare.

Gastro Gabriela – Nunta la cort in stil american

Firma Gastro Gabriela organizeaza nunti de la A la Z in mijlocul naturii, in cea mai frumoasa locatie pentru nunti – Restaurantul Volant. Restaurantul Volant dispune de o baza logistica ce cuprinde o gama variata de modele de corturi (24mp – 840mp), bucatarii complet utilate, servicii de catering, mese, scaune, fantani de sampanie, cascade de ciocolate si piramide de fructe, efecte luminoase, focuri de artificii, precum si decoruri unicat pentru o nunta ca-n povesti.

Energia Mănăstirea

Site-ul echipei de fotbal din localitatea Manastirea, echipa inscrisa in campionatul judetean Cluj, zona Gherla. Site-ul contine informatii despre echipa si jucatorii acesteia.