TraficTriplu.ro
Director Web Gratuit
Acasa Adaugare Sponsori Contact

Bizant dupa Bizant

URL: http://www.probyzantinum.org
Descriere:

Alte site-uri similare:

Vanzari stivuitoare si motostivuitoare second-hand

Import Germaina, toate tipurile si configuratiile, diesel, gpl, electrice, modele noi, an de fabricatie dupa 2000

Daily Clean Servicii de curatenie

Oferim servicii de curatenie profesionala pentru persoane fizice si juridice, ne desfasuram activitatea in judetul alba si judetele limitrofe, prestand serviciile in orice tip de locatie. Operatiunile de baza prestate sunt : curatenie de intretinere, curatenie generala, curatenie dupa constructor, curatenie industriala, curatat mochete, curatat tapiterii auto, curatat geamuri etc.

Web Design

O data cu aparitia de firme web design preturile au scazut dar si calitatea serviciilor oferite a scazut.Creare site inseamna : optimizare site ,promovare site ,publicitate online ,consultanta , mentenanta ,hosting ,pe scurt servicii complete.O firma de web design nu trebuie sa faca doar grafica web ci sa ajute firma sa aibe un profit de pe urma site-ului creat.Cu ajutorul site-ului puteti vinde cu el sau prin el.O echipa de specialisti si analisti va sta la dispozitie cu rapoarte si statistici despre site-ul dumneavoastra. Trebuie doar sa ne contactati, noi ne ocupam de restu pentru a nu va pierde timpul care stim cat de important este.Veti primi pe email rapoarte si statistici saptamanale dar si ce trebuie facut pentru a creste numarul de vizitatori, urmand ca dupa aprobarea dumneavoastra sa punem in aplicare.

Bucataria Mea

In bucatarie nu exista reguli, fiecare preparat se face dupa gustul fiecaruia

Telefoane Dual SiM originale

Totul despre dual sim, telefoane capabile sa mentina 2 numere active in permanenta, 2 numere intr-un singur telefon. TINNO X3 cel mai mic telefon dualsim, CECT Flying F698 cu Tuner TV si ecran rotativ, WATCH M860 telefon dual-sim in forma de ceas cu camera, Samsung D880 Duos. Se ofera factura fiscala cu TVA inclus si certificat de garantie pentru 2 ani. Se ofera 15% reducere pentru distribuitori. Produsele se ridica de la sediul nostru din Bucuresti sau se livreaza prin CARGUS oriunde in tara direct la domiciliu. Plata se face la livrare dupa ce verificati telefoanele.