TraficTriplu.ro
Director Web Gratuit
Acasa Adaugare Sponsori Contact

Beton Amprentat

URL: http://betonamprentat.biz/
Descriere:

Alte site-uri similare:

Beton Amprentat de la Pavajcolor

Pavajcolor este specializat pe executia de beton amprentat si pardoseli industriale. Printre serviciile sale se numara beton amprentat, pardoseli industriale, pardoseli epoxidice, piatra spalata, sape de egalizare, piscine din beton proiectat.

Beton Amprentat

Tehnologia Beton Amprentat utilizeaza un beton cu o compozitie deosebita, in amestecul sau fiind introduse fibre elastice pentru protectia betonului la aparitia fisurilor majore si aditivi pentru marirea rezistentei la ciclurile inghet/dezghet.

Beton Amprentat

Creative Paving este unic distribuitor in Romania al sistemelor pentru beton amprentat fabricate in Anglia de catre Creative Impressions. Atentia la detalii, serviciul clienti de exceptie, dar mai ales o echipa serioasa si instruita, reprezinta cheia succesului Creative Paving.

Pavaj din Beton Amprentat

Prezinta metoda Pavisol de pavaj folosind betonul amprentat. Sunt prezentate de asemenenea avantajele si dezavantajele betonului amprentat fata de pavajul traditional precum siutilizarile betonului amprentat si a betonului elicopterizat.

Pavaje

Pavaje realizate din beton amprentat pentru alei, curti, parcari, garaje, parcuri, restaurante, spatii adiacente piscinelor, suprafete verticale: garduri, fatade.