TraficTriplu.ro
Director Web Gratuit
Acasa Adaugare Sponsori Contact

Codul muncii, legislatia muncii, legea 53/2003

URL: http://www.codul-muncii.home.ro
Descriere:

Alte site-uri similare:

Consultanta ISO 9001, 14001, protectia muncii, P.S.I., resurse

Consultanta ISO 9001, 14001, protectia muncii, P.S.I., resurse umane la preturi competitive.

Protectia Muncii, PSI, ISCIR

Annah Protect va ofera consultanta in domeniile: Protectia Muncii, ISCIR, PSI, Evaluare Risc, Medicina Muncii, Protectia Mediului. Pentru mai multe detalii va incitam sa viztati pagina noastra de internet sau sa contactati unul dintre agentii nostrii.

Secmun Consulting

Secmun Consulting ofera servicii complete de inalt profesionalism in domeniile: protectia muncii, evaluare riscuri, relatii de munca si PSI.

Toate legile Romaniei intr-un singur soft: LEGIS!

Gratis 30 de zile! Legis Piatra Neamt este primul soft juridic aparut pe piata romaneasca in 1993. Baza de date cuprinde continutul INTEGRAL AL MONITORULUI OFICIAL AL ROMANIEI IN peste 100.000 de acte normative din perioada 1810 si pana in prezent cu actualizare ZILNICA. Toate tipurile de acte oficiale din perioada specificata mai sus: legi, decrete, hotarari, ordonante, ordine, criterii, norme, precizari, anexe, acte republicate, etc. Forma la zi a actelor modificate. Toate codurile (codul comercial, civil, de procedura civila, penal, de procedura penala, muncii, aerian, vamal) in forma originala cat si in forma actualizata.

Cabinet de Avocatura Scantee Alina si Nanut Adrian

Cabinet de Avocatura ofera consultanta in afaceri, asistare si reprezentare in domeniile drept civil, comercial, penal, dreptul muncii, dreptul familiei.