TraficTriplu.ro
Director Web Gratuit
Acasa Adaugare Sponsori Contact

Hotel Zenix

URL: http://www.hotelzenix.ro
Descriere:

Alte site-uri similare:

Hotel Senator - Cazare, Restaurant, Conferinte, Congrese

Hotel Senator este un hotel de calitate la 1 km de Timisoara, pe E70, in apropiere de Aeroportul International Timisoara. Dotarile speciale constau in 6 sali de conferinta, un centru de expozitie (Expovest), parcare, piscina, terenuri de tenis si alte sporturi. Centrul de conferinte si expozitii a organizat sute de traininguri, staff retreaturi, evenimente business, congrese si alte manifestari.

Hotel Petrosani

Hotel Petrosani va ofera servicii de cazare. Zona turistica de exceptie.

Hotel Carmelita

Hotel, restaurant din Craiova, Carmelita este unul din cele mai noi hoteluri aparute pe harta municipiului Craiova. Hotelul Carmelita este un hotel de 3 stele, situat in centrul Craiovei, avand servicii si confort peste stadardele de clasificare. Pozitionarea hotelului este ideala pentru persoanele aflate in interes de afaceri in zona. Toate camerelde dispun de grupuri sanitare proprii, TV-satelit si frigider. Mic dejun inclus, internet, bar camera, TV, parcare supravegheata.

Hotel Cluj Napoca

Hotel de 4 stele Golden Tulip Ana Dome din Cluj Napoca. Cele mai bune servicii si o ambianta placuta in care va veti simti ca acasa. Serviciile noastre includ: parcare gratuita, centru wellness, centru business, access internet si multe altele.

Brelocuri.ro brelocuri din piele, metal, plastic, hotel

Brelocuri din piele, metal, plastic, hotel