TraficTriplu.ro
Director Web Gratuit
Acasa Adaugare Sponsori Contact
Sanatate » Spitale
Implant obraji - Implantul de obraz aceasta interventie poate remodela si recontura diferentele de aspect neechilibrat esthetic in fizionomia facial ajungand la un aspect dorit de pacient , prin introducerea implantului de obraz asociat cu alte manevre chirurgicale complementare ca de exemplu: tratarea ridurilor cu laser, rinoplastie, blefaroplastie, lifting sprancenos, lifting facial ancorat cu fire de suspensie.
Cabinet stomatologic medimpex - Cabinet Stomatologic Medimpex - implanturi dentare, tratamente carii, tratamente parodontale, tratamente ortodontice - situat in centrul Bucurestiului.
Sterilizare consumabile medicale: Steril - Steril: Din 1999 satisfacem in Romania multe nevoi de echipamente ale spitalelor din Romania. Avem consumabile medicale, instrumentar chirurgical. Va invitam pe site-ul nostru.
Clinica hemoroizi - -OnClinic reprezinta o retea internationala de clinici specializate in care se trateaza mai multe afectiuni precum psoriazis, varice sau disfunctii sexuale masculine printr-un tratament unic. Sunt prezentate date despre companie, tipurile de servicii si datele de contact ale clinicilor din tara. -OnClinic reprezinta o retea internationala de clinici specializate in tratamentul psoriazis-ului fara corticoizi, al varicelor, hemoroizilor si disfunctiilor sexuale masculine. Sunt prezentate date despre companie, tipurile de servicii si datele de contact ale clinicilor din tara.
Cabinet Psihoterapie - Psihoterapie si consiliere adulti, copii, adolescenti, de cuplu, de familie, bebelusi si parinti, grupuri autocunoastere adolescenti, terapie de grup, cursuri parenting parinti, workshopuri interactive psihologia copilului.
Stomatologie Oradea - Dentist Oradea - In tratarea problemelor dentare medicii cabinetul nostru pune accentul nu doar pe aspectele strict medicale ci si pe estetica,constietizand faptul ca o persoana de succes isi permite sa zambeasca fara cea mai mica retinere.
Colecist - Site cu specific medico-chirurgical, cu caracter informativ.
Synergo Europe - Distribuitor Produse Medicale - SynErgo Europe - furnizor produse si servicii medicale ptr spitale, policlinici, medici particulari.
Tratament Impotriva Caderii Parului la Femei - Tratament Impotriva Caderii Parului la Femei . Incepe acum sa previi caderea nedorita a parului si pastreaza-ti parul sanatos , plin de volum si stralucitor. Vei fi uimita de cat de frumos poate fi parul tau. Provillus pentru femei faciliteaza cresterea foliculara a parului, regenerand astfel firul de par.Deasemeni,pastreaza parul sanatos si stralucitor la intreaga lui valoare. Telefon: 0732448465 YahooID: gabriela_mary80 Adresa web: www.Provillus-women.ro
SCUMC - Spitalul Clinic de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila
Arhiva completa online pentru prospecte de medicamente. - rhiva completa online pentru prospecte de medicamente. Dictionar de termeni medical si farmaceutici, lista medicamentelor conform clasificarii ATC (Anatomica Terapeutica Chimica)
Clinica situata intr-o zona centrala a Bucurestiului - Clinica situata intr-o zona centrala a Bucurestiului (in apropiere de Statuia Aviatorilor), pe str. Popa Savu nr.16,sector 1, ofera o serie larga de servicii medicale generale si specializate, investigatii si tratamente, realizate cu aparatura de ultima generatie. Clinica dispune de un numar de 18 de cabinete si 30 de specialitati
f64.ro